måndag 5 maj 2008

Jubileum

Idag firar Max och jag förlovningsdag!
Det är 7 år sedan vi bytte ringar i Slottsruinen i Hagaparken... tiden går fort när man har roligt! Vi har som tradition att varje år åka tillbaka och duka upp picknick, men eftersom 5 maj i år inföll på en måndag firade vi i förskott redan i fredags. Vi lassade in barn och hund i bilen och drog norr om stan. Efter en nostalgisk promenad genom Hagaparken i lätt duggregn bänkade vi oss i Ekotemplet och mumsade i oss plättar med sylt, ägg och kaviarmackor och andra godsaker. Vi berättade för barnen om vår förlovning och deras dop i Ekotemplet och de kände sig nog till och med lite andaktiga. Det är kul för varje år blir vi en till, det började så fint med Loke, sen Leon, Noel och nu i år även Oliver. Idag på själva dagen D har vi lyxat med ett glas rödvin och det sitter ju alltid fint :-)






























































Idag är också premiären för utomhusbad, i alla fall för Leon och Noel. De plaskade och gjorde badbomber i grannen Ellas uppblåsbara pool och hade hur kul som helst. Dock slutade det med att poolen punkterades i översta ringen för Leon gjorde en hajbettsattack som beseglade poolens öde...  Sol och värme gör verkligen underverk för själen och humöret!

1 kommentar:

Sarah sa...

Hej å välkommen till bloggvärlden. Vad kul att vi nu får en chans att följa alla era roliga äventyr. Såg ut att ha varit en underbar picknick i ekotemplet. Grattis på 7-årsdagen förresten. :) shit vad tiden går fort. Å hjälp vad stor lilla Oliver har blivit. Tur att ni kommer ner snart så att jag får gosa med dem allihopa. Kram till er alla!